1. Inici
  2.  » 
  3. Esdeveniments
  4.  » Gimcana GALENIC – 3 nov 21
Taller Detox Facial

TRIPLE NETEJA DE LA PELL AMB GALENIC | 3 NOVEMBRE 2021

1 GRUP A LES 16:00 i 1 GRUP A LES 18:00 H

 

Vine a participar en un taller de super neteja amb 3 mascaretes detoxificants i purificants més hidratació amb productes de la casa GALENIC.

També disfrutaràs de descomptes especials pensats únicament pels assistents: 1 producte 10% dte.; 2 productes 15% i 3 productes 20%.

Les places son limitades per això s’asignaràn segon estricte ordre de reserva. 

Selecciona la franja que prefereixis i espera la nostra trucada de confirmació.

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Farmacia Zamenhof – Pareja i Cozcolluela S.L. per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a info@farmaciazamenhof.com o a Ronda de Zamenhof, 145, 08201 Sabadell, Barcelona. Per a més informació, vegeu www.farmaciazamenhof.com